Residència

La Llar residència la Ginesta és un servei social, la finalitat del qual és acollir, en règim d’habitatge i amb caràcter substitutori del domicili, persones amb dificultats derivades de malaltia mental.

La Llar Residència disposa d’un equip assistencial, les 24 hores del dia, que té cura i organitza la realització de les activitats adequades per facilitar la recuperació i reinserció en els diferents àmbits, i atendre les necessitats individuals i socials dels residents.

Aquestes comprenen des del recolzament en les tasques de la vida quotidiana (cura personal, organització de la convivència, etc.), fins a la programació d’activitats de tipus formatiu, d’oci i lleure.
L’estada a la Llar Residència, pot ser més o menys perllongada segons la situació particular de cada usuari.
El centre compta amb 18 habitacions dobles i 9 individuals, repartides en 3 plantes, al barri de Congrés de Barcelona. Tots els dormitoris estan equipats amb finestra exterior, llits individuals, calefacció i aire condicionat, telèfon d’emergències, armari, i tauleta de nit.

A més la residència te diverses zones comunes: menjador gran, salo de TV., cuina central, banys adaptats, bugaderia i gran terrat a la planta superior on poder gaudir del aire lliure.
Des del primer moment s’ofereix al resident i ala seva família, la plena disponibilitat de l’equip per orientar-los i assessorar-los. Es tindran en compte les necessitats de cada persona amb l’objectiu de que els residents es sentin a la residència com a casa seva.

Contacte
Passeig Maragall 130, 3a Planta    08027 Barcelona
93 0103864    residencialaginesta@gmail.com

 

Fulletó de Residència